Close

Commercieel Medewerker Customer Services

Category:
Support and Administration
Location:
Maasvlakte-Rotterdam
Job Number:
17012
Deadline:
22/12/2017
Apply

Commercieel Medewerker Customer Services

Falck Nederland biedt veiligheidsoplossingen voor publieke en industriële hulpverleningsorganisaties in de vorm van outsourcing van (bedrijfs)-brandweerdiensten, ICT-oplossingen en het adviseren, opleiden en trainen van nationale en internationale (bedrijfs)noodorganisaties. Daarnaast verzorgt Falck in Nederland opleidingen en trainingen voor de offshore, maritieme en wind sector.
 
Falck Nederland is een onderdeel van het ruim honderd jaar oude Deense multinational Falck A/S, die ruim 38.000 medewerkers in 44 landen in dienst heeft. Falck A/S is een internationale aanbieder op het gebied van hulpverlening, noodhulp, gezondheidszorg en training. Falck is in Nederland vertegenwoordigd met twee divisies; Falck Emergency Services en Falck Safety Services.
 
Momenteel zijn wij voor Falck Safety Services op zoek naar een
Commercieel Medewerker Customer Services (m/v)
40 uur per week, standplaats Rotterdam-Maasvlakte
 
De functie
Wij zoeken een proactieve en klantgerichte collega die als Medewerker Customer Services op het hoofdkantoor op de Maasvlakte-Rotterdam zorgt voor de ondersteuning aan de (Key) Accountmanagers op het gebied van commerciële activiteiten en contacten richting nieuwe en bestaande klanten.
Het werk is opgedeeld in front- en backoffice werkzaamheden en in klantgroepen, waarbij de focus in deze rol ligt op de frontoffice.
 
Kerntaken
 • Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten, beheer je de relatie met de klant, zorg je voor cross- and upselling en lever je nazorg;
 • Je beantwoordt klantvragen en je verkoopt de diensten van Falck;
 • Je bent onmisbaar voor het initiëren en uitvoeren van commerciële acties, opzetten van sales- en marketingactiviteiten en het verstrekken van productinformatie;
 • Je draagt zorg voor het invoeren, verwerken en controleren van de verkooporders en de volledige verdere afhandeling;
 • Je ondersteunt Accountmanagers in het maken van klantafspraken, contracten, presentaties, rapportages, mailingen en andere correspondentie;
 • Je denkt en werkt proactief mee in het bereiken van de commerciële doelstellingen en probeert de verwachtingen daar waar mogelijk te overtreffen;
 • Je bewaakt klantimplementaties, klantvragen en klachten;
 • Je houdt klantdossiers actueel, werk je mee in de voorbereiding van tenders en zorg je voor het doorvoeren van contractwijzigingen.
Jouw profiel
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Commerciële ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van MS Office;
 • Kennis van CRM systeem Salesforce is een pre;
 • Woonachtig in de omgeving van Maasvlakte-Rotterdam;
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer
Wij zoeken iemand die het initiatief neemt, maar ook goed kan samenwerken. Je komt te werken in een hecht team waarin je elkaar helpt en je als teamspeler opstelt. Er is veel ruimte voor nieuwe initiatieven, creativiteit, vrijheid en ontwikkeling. Daarnaast ben je klantgericht, resultaatgericht, stressbestendig en zeer communicatief vaardig.
 
Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie in onze professionele en collegiale organisatie in een uiterst boeiende en dynamische markt. Je bent bereid jezelf snel te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan een product in ontwikkeling. Je werkzaamheden zijn afwisselend en je voert ze met name in teamverband uit. Het salaris past bij de geleverde inspanningen; dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaand profiel dan kun je vóór 22 december 2017 schriftelijk een gedetailleerd CV en motivatiebrief sturen naar hr-fss@falck.nl o.v.v. functienaam. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Xenia Dijkgraaf, Manager Customer Services (06 105 75 391) of Paul Boumans, Commercieel Directeur (06 121 79 388).
Apply

​​Polititorvet

DK-1780 Copenhagen V
Tel.: +45 70 33 33 11

Fax.: +45 33 15 29 57 

contact@falck.com

 

CBR: 16271241

 

Linkedin-Follow-us.png