Close

Zelfstandige instructeurs (BHV)

Category:
Training
Location:
Amsterdam, Rotterdam, Overijssel
Job Number:
170020
Deadline:
No Expirery
Apply

Zelfstandige instructeurs (BHV)

Falck Prevention (onderdeel van een joint venture met TSA Safety Products) houdt zich bezig met advisering en training op het gebied van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische veiligheid binnen verschillende non-profit en commerciële organisaties. 

TSA Safety Products is verantwoordelijk voor de verkoop en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan alle soorten hoogwaardige brandpreventie- en veiligheidsmaterialen.

Samen maken wij ons sterk voor de integrale veiligheid binnen organisaties. 

Voor onze trainingen gericht op bedrijfshulpverlening zijn wij op zoek naar:
 
Zelfstandige instructeurs
op freelance basis
Regio Rotterdam – Amsterdam – Overijssel/Gelderland

Jouw vakkennis, ervaring en didactische vaardigheden zetten wij graag in om onze cursisten te helpen zichzelf voor te bereiden op hun rol bij een noodsituatie. Als freelance/zzp-instructeur geef je les op één van onze trainingslocaties of bij onze opdrachtgevers. Je staat hier als het visitekaartje van Falck. Als professionele instructeur stel je jezelf op als coach in een veilige leeromgeving voor onze cursisten. Je leert hen de vaardigheden, zodat zij zich veilig en bekwaam voelen om te handelen als dat nodig is.

Jouw profiel:
Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het lesgeven van bedrijfshulpverlening; 
Je hebt een geldig instructeurscertificaat NRR, Oranje Kruis, Brand NIBHV of gelijkwaardig;
Je bent verbaal goed onderlegd;
Je hebt goede contactuele en sociale vaardigheden;
Je bent representatief en flexibel; 
Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig instructeur.

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke en afwisselende omgeving binnen een leuk en enthousiast team van instructeurs. Je bepaalt zelf je beschikbaarheid en wij zorgen voor een prettige werksfeer en marktconforme vergoedingen. Wij werken conform wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) met een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaand profiel dan kun je je, met een gedetailleerd cv en motivatie, wenden tot Brigitte Barth van afdeling HR, hr-ps@falck.nl​. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Aleid Kanis, (v.a. 21 aug) Opleidingscoördinator, via 06 55 40 59 85.

Apply

​​Polititorvet

DK-1780 Copenhagen V
Tel.: +45 70 33 33 11

Fax.: +45 33 15 29 57 

contact@falck.com

 

CBR: 16271241

 

Linkedin-Follow-us.png