Close

Medewerker Customer Services Amsterdam

Category:
Support and Administration
Location:
Amsterdam
Job Number:
17030
Deadline:
22/12/2017
Apply

Medewerker Customer Services Amsterdam

Falck Nederland biedt veiligheidsoplossingen voor publieke en industriële hulpverleningsorganisaties in de vorm van outsourcing van (bedrijfs)-brandweerdiensten, ICT-oplossingen en het adviseren, opleiden en trainen van nationale en internationale (bedrijfs)noodorganisaties. Daarnaast verzorgt Falck in Nederland opleidingen en trainingen voor de offshore, maritieme en wind sector.
 
Falck Nederland is een onderdeel van het ruim honderd jaar oude Deense multinational Falck A/S, die ruim 38.000 medewerkers in 44 landen in dienst heeft. Falck A/S is een internationale aanbieder op het gebied van hulpverlening, noodhulp, gezondheidszorg en training. Falck is in Nederland vertegenwoordigd met twee divisies; Falck Emergency Services en Falck Safety Services.
 
Momenteel zijn wij voor Falck Safety Services op zoek naar een
Medewerker Customer Services (m/v)
40 uur per week, standplaats Amsterdam
 
Als Medewerker Customer Services Back Office ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en beheren van de complete cursisten- en cursusadministratie. Je bent een administratieve duizendpoot die de spil is in de samenwerking tussen klant, accountmanager en onze operationele organisatie. De administratie wordt gevoerd voor nationale en internationale klanten. Je hebt veel contact met klanten, zowel per telefoon, email als persoonlijk. Je weet de vraagstelling goed te inventariseren, commerciële kansen te herkennen en eventueel door te zetten naar de juiste collega.
Tevens boek je hotels en vervoer. Je werkt binnen de vastgelegde bedrijfsprocessen en kaders. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van je doelstellingen zoals deze jaarlijks worden vastgelegd. Binnen de uitvoering van deze werkzaamheden signaleert en adviseert de Medewerker Customer Services, gevraagd en ongevraagd, over de voor het bedrijf van belang zijnde ontwikkelingen die zich in de markt voordoen. Je denkt en werkt proactief mee in het bereiken van de commerciële doelstellingen en probeert de verwachtingen daar waar mogelijk te overtreffen.
 
Jouw profiel
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring; 
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste; 
 • Goed in plannen en organiseren van je werkzaamheden; 
 • Zelfstandig kunnen werken; 
 • Eerlijk, energiek en doorzettingsvermogen; 
 • Representatief; 
 • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid; 
 • Goede communicatieve vaardigheden; 
 • Uitstekende vaardigheden in Microsoft Office; 
 • Pro-actief; 
 • Collegiaal, teamspeler; 
 • Kennis van SalesForce is een pre;
 • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.
 
Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie in onze professionele en collegiale organisatie en in een uiterst boeiende en dynamische markt. Je werkzaamheden zijn afwisselend en je voert ze zowel zelfstandig als in teamverband uit. Standplaats zal Falck Safety Services Amsterdam zijn, maar soms zal je ook ingezet worden om onze andere locaties in Den Oever of Rotterdam te ondersteunen (o.a. tijdens vakanties). Ook kan het zijn dat er trainingen in het weekend plaats vinden waarbij de aanwezigheid van de Customer Service Medewerker gewenst is.
Het salaris past bij de geleverde inspanningen. Dit geldt ook voor de secondaire arbeidsvoorwaarden.
 
Interesse?
Herken jij je in bovenstaand profiel dan kun je vóór 22 december 2017 schriftelijk een gedetailleerd CV en motivatiebrief sturen naar hr-fss@falck.nl o.v.v. functienaam. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Xenia Dijkgraaf, Manager Customer Services (06 300 40 980) of Paul Boumans, Commercieel Directeur (06 121 79 388).
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Apply

​​Polititorvet

DK-1780 Copenhagen V
Tel.: +45 70 33 33 11

Fax.: +45 33 15 29 57 

contact@falck.com

 

CBR: 16271241

 

Linkedin-Follow-us.png