Close

Application Manager med infrastruktur kendskab

Category:
IT
Location:
Sydhavnen, København
Job Number:
2017325
Deadline:
04/01/2018

Application Manager med infrastruktur kendskab

Falck Healthcare IT har ansvaret for drift, support, service og udvikling af IT applikationer inden for Healthcare området.
 
Som Application Manager i Falck Healthcare IT indgår du i et team af Application Managers med ansvar for, at Infrastrukturen og applikationerne konstant lever op til forretningens behov og forventninger.
 
Du kommer til at arbejde i feltet mellem forretning og teknik, hvor du forventes at bidrage med detaljeret viden om Infrastruktur og applikationerne. Du skal tillige bistå med din tekniske indsigt og viden til at imødekomme forretningens kortsigtede og langsigtede behov, så applikationerne til en hver tid understøtter forretningen optimalt.

Som Application Manager skal du i samspil med interne og eksterne samarbejdspartnere tilse at vores infrastruktur og applikationer udvikles og driftes i overensstemmelse med Falck koncernens IT Governance samt IT Sikkerhedspolitik. Du skal ligeledes i tæt samarbejde med flere af forretningens repræsentanter tage hånd om - og sikre den løbende prioritering af aktiviteter og ressourcer.

Ét af dine hovedområder vil være vores nye MS Dynamics CRM platform, som er en af vores største applikationer og central for hele vores forretning. MS Dynamics CRM platformen er strategisk valgt og bliver løbende udvidet. Du vil indgå med en central rolle i vores team, der er dedikeret ansvaret for platformen. Du forventes at skulle være med at løfte vores viden omkring konfiguration og optimal anvendelse af de mange muligheder som MS Dynamics CRM byder på.

Et andet af dine hovedområder vil blive at varetage vores infrastruktur og i samarbejde med vores leverandør sikre at vi har den bedst mulige løsning, der matcher vores behov.
 
Nogle af de ansvarsområder du i praksis vil skulle varetage vil være:
 • Incident og Change håndtering
 • Vedligehold og videre udvikling af drift processer og dokumentation
 • Bestillinger af server, certifikater og firewall ændringer
 • Budgetplanlægning og -opfølgning
 • Access management
 • Opfølgning af system, kontrakt og leverance ved Hosting leverandør
 • Sikre at systemet lever op til IT-regler og krav
 • Afdækning af forretningskrav og behov
Den rette profil til stillingen har minimum to til tre års erfaring fra en lignende stilling og er fortrolig med Best Practices inden for IT-Service og drift. Er du ITIL certificeret, er det en fordel.
 
Herudover forventer vi, at du besidder følgende faglige kompetencer:
 • Erfaring med Incident Management, herunder koordinering med forretningen og supportfunktioner
 • Erfaring med Change Management, herunder kravspecificering, implementering og test i samarbejde med leverandører og forretningen
 • Erfaring med leverandørstyring, herunder specificering af driftsmæssige krav og opfølgning på Service Level Agreements.
 • Det vil være en fordel med kendskab til MS Dynamics CRM
Som person besidder du:
 • En stor forretningsforståelse og interesse kombineret med teknisk indsigt
 • Særligt gode samarbejdsevner, du er serviceminded og har humor samt et godt humør
 • En struktureret tilgang til dine opgaver, ligesom du tager selvstændigt ansvar for dine ansvarsområder
 • En høj eksekveringsfærdighed og du afslutter dine opgaver, som du følger helt til dørs
 • Kan kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
Din arbejdsstil er kendetegnet ved, at du er energisk, proaktiv og befinder dig godt i et travlt miljø, hvor der konstant er mange bolde i luften. Som person formår du at håndtere mange komplekse problemstillinger, ligesom du på samme tid kan zoome ind og arbejde med detaljer efter behov. Du forstår at prioritere og skære ind til kernen af et problem, og løse det på en struktureret måde.
 
Ansøgning:
Søg venligst via dette LINK senest d. 4. januar 2018.
Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger.
 
Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.500 medarbejdere i 46 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.
 
Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.

​​Polititorvet

DK-1780 Copenhagen V
Tel.: +45 70 33 33 11

Fax.: +45 33 15 29 57 

contact@falck.com

 

CBR: 16271241

 

Linkedin-Follow-us.png